Rossi nyitott az egyeztetésre NikoliccsalA szövetségi kapitány továbbra is tartja magát a korábban meghatározott válogatási elveihez, melyek az olasz szakember kinevezése óta ismertek mindenki előtt.

A kérdés Nikolics Nemanja Mol Fehérvár FC-be történő visszatérését követően merült fel. A támadó legutóbb 2018. március 27-én a Skócia elleni barátságos mérkőzésen lépett pályára a nemzeti csapatban, majd május 3-án az amerikai Chicago Fire játékosaként a nagy távolságra való tekintettel lemondta a válogatottságot. Vasárnap este az M4sport Góóól! 2 című műsorában viszont elmondta, szívesen egyeztet Marco Rossival a válogatottságról. A szövetségi kapitány a támadó által elmondottakra azt mondta:– Az ajtó minden olyan játékos előtt nyitva áll, aki fizikai, taktikai, technikai szempontból is alkalmas és kész arra, hogy a nemzeti csapatot segíteni tudja. Ez alól sem Nikolics, sem más nem kivétel, így amennyiben találkozni szeretne velem, akkor erre én is nyitott vagyok – mondta a szövetségi kapitány.

A férfi A-válogatott legközelebb március 26-án lép pályára Szófiában Bulgária ellen, amely mérlőzésre a tervek szerint március 16-án hirdeti ki keretét Marco Rossi.
Forrás: MLSZ.hu
Close Menu