Sarri napjai megvannak számlálva?



Amennyiben hinni lehet az olasz lapértesüléseknek, úgy Mauricio Sarri a Juventus trénere, már nem sokáig marad a zebráknál. 

A Chelseatől nyáron szerződtetett szakember irányítása alatt több, meglepő vereséget is elszenvedett a torinói klub, legutóbb most hétvégén a Verona otthonában maradtak alul Cristiano Ronaldoék. Így az elmúlt évekkel ellentétben kifejezetten nyílt lett a scudettoért vívott harc, lévén az Inter és a Lazio is remekel a szezonban.

Sarrit nyáron éppen azért nevezték ki, hogy a csapat játéka látványosabb legyen, ám sem az nem valósult meg, de még az Allegri-érában megszokott stabilitás is oda veszni látszik.





A zebrák számára kézen fekvő megoldás lehet Allegri visszahozatala, aki öt sikeres szezonon keresztül irányította a Juvét, de nyár óta nincs csapata. Kérdés, hogy Nedvedék meghozzák-e ezt a lépést, hiszen ezzel egyértelműen a saját hibájukat ismernék el, hiszen a torinói klubvezetést szeretett volna mindenképpen frissítést a csapat élén, hogy némileg látványosabb legyen a Juventus játéka.

Allegri a hírek szerint kész visszatérni korábbi sikerei színhelyére, ha valóban meglépik Sarri menesztését. - írta bunteto.com
Close Menu