A Real Madrid 155 millió eurós ajánlatot tenne a Liverpool támadójáértA madridiak a hírek szerint úgy gondolják, ennyi pénzért a Liverpool már hajlandó lenne megválni az egyik legjobbjától.

Az angol sajtó szerint a Real Madrid számára a nyári átigazolási időszakban a prioritás Sadio Mané, a Liverpool futballistájának a leigazolása lesz. A hírek szerint a madridi klubnál tisztában vannak azzal, hogy a Pool nagyon nehezen engedné el a csapat egyik legjobbját, de a spanyolok úgy gondolják, hogy 155 millió euró reális ár, ennyiért talán a Liverpool hajlandó lesz megválni a szenegáli támadótól.

Egyértelmű, hogy a Realnak gólerős játékosra lesz szüksége, Hazard folyamatosan sérült az első szezonjában, és ha Benzema nem rúgja a gólokat, akkor komoly gondjai vannak Zidane csapatának támadásban. Ezt bizonyítja, hogy 27 forduló alatt mindössze 49 gólt rúgott a Real a La Ligában.

A 27 éves Mané piaci értéke egyébként 150 millió euró, szerződése 2023-ban jár le a Liverpoolnál. Az idei szezonban 38 meccsen 18 gólja és 12 gólpassza van. - írta a player.hu
Close Menu