A Sepsi OSK kapusa az elődöntőben is történelmet írnaNiczuly Roland, a Sepsi OSK labdarúgócsapatának kapusa a Román Kupa elődöntőjében is történelmet írna a továbbjutással.

   
"Nagyon örülök, hogy újra történelmet írtunk a Sepsi OSK-val" 

- nyilatkozta a játékos a Nemzeti Sporthíradóban, az M1 aktuális csatornán.
   
A sepsiszentgyörgyi együttes szerdán 1-0-ra győzött a másodosztályú Petrolul Ploiesti ellen a negyeddöntőben, ezzel fennállása legjobb eredményét érte el.
   
"Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, magyarellenes rigmusokat kiabáltak, megdobáltak öngyújtókkal, de mi ezen is túl tudtunk lépni. A legfontosabb az volt, hogy az elődöntőbe jussunk, most várjuk az ellenfelet, és reméljük, hogy legközelebb is történelmet fogunk írni és a döntőbe jutunk" 

- mondta Niczuly.
   
A 89. percben a játékvezetőnek mintegy tíz percre meg kellett szakítania a mérkőzést a házigazda Petrolul Ploiesti szurkolóinak idegenellenes bekiabálásai miatt.
   
A Sepsi OSK mellett két bukaresti csapat, a Dinamo és az FCSB, valamint a Poli Iasi jutott az elődöntőbe, amelynek sorsolását a jövő héten tartják. A párharcok első mérkőzéseire április 22-én, a visszavágókra május 13-án kerül sor.

MTI
Close Menu