Barca játékosok egy csoportja egyáltalán nem bízik Setiénben


A spanyol sajtó szerint több Barcelona-játékos is úgy gondolja, hogy nem Quique Setién az ideális megoldás a vezetőedzői posztra.

Az As című lap a Catalunya Rádióra hivatkozva számolt be arról, hogy Barca-játékosok egy csoportja kétségeinek adott hangot Quique Setién alkalmasságával kapcsolatban.

Az „El Club de le Mitjanit” című műsorban nem említettek neveket, de állítólag az utóbbi napokban olyan mondatok hangoztak el a játékosoktól, mint: „ezek a srácok (Setién és szakmai stábja) nem tudják, hogy kell kormányozni egy ekkora hajót”, illetve „ez már nem az ő szintjük”.

A rádió szerint a játékosok bizalma már a január végi, Valencia elleni vereség (0–2) után megrendült a két héttel korábban kinevezett vezetőedzőben, aki Ernesto Valverdét követte a katalánok kispadján.

A helyzeten csak rontott, hogy a gránátvörös-kékek azóta kiestek a Király-kupából, „csak” 1–1-es döntetlent értek el a Napoli elleni BL-odavágón, a hétvégi El Clasicón elszenvedett vereséggel (0–2) pedig elveszítették az első helyet a bajnokságban.

A beszámolók alapján többen a Real Madrid elleni kudarcot is éppen az ő nyakába varrják, bár a rádióműsorban az is elhangzott, hogy az öltöző elsősorban a klub vezetőit tartja felelősnek a kialakult helyzetért.

Több játékos úgy gondolja, az Atlécio elleni szuperkupa-kiesés után hozott rossz döntésekkel „lemondtak az egész szezonról”.



M4Sport.hu
Close Menu