Cristiano Ronaldo szeme kikerekedett, amikor megkapta a 900 lóerős ajándékát



Az Európa-bajnok, ötszörös Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó nem akármilyen születésnapi ajándékot kapott a barátnőjétől, Georgina Rodrígueztől. 

A spanyol modell egy ultra ritka Brabus G V12 900 típusú modellel lepte meg a szerelmét, a masniba csomagolt verda láttán Ronaldónak leesett az álla, az Instagramon megtekinthető videó legalábbis arról árulkodik, hogy a portugál világsztár nagyon meglepődött.

Ebből a modellből mindössze 10 darabot készített a világhírű tuningműhely, szóval Ronaldo egy elég szűk autótulajdonosi rétegnek lett a tagja a szülinapján. A luxus SUV mozgatásáért egy 6,3 literes, ikerturbós V12-es erőforrás gondoskodik, amely papíron 900 lóerő és 1500 Nm nyomaték leadására képes.

Azonban az utóbbi értéket limitálni kellett 1200-ra limitálták a 9 fokozatú automata váltó kímélése végett. A világ leggyorsabb SUV-jaként reklámozott Brabusnak mindössze 3,8 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy 0-ról 100-ra felgyorsuljon. A végsebessége 280 km/h-ban van megadva, de gyanítható, hogy a 300-as tempó elérése és tartása sem jelent neki gondot.


tizpertiz
Close Menu