Koronavírus/Eb-pótselejtezők - Törli szófiai szurkolói járatait a Wizz Air



Törli a Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre meghirdetett szófiai szurkolói járatait a Wizz Air.

   
A mérkőzés napján, március 26-án Budapestről, illetve Debrecenből indult volna Szófiába gép. A légitársaság keddi tájékoztatása szerint az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatják.

A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának Wizz számlára való jóváírása között.

A Wizz Air kéri, hogy azok az utasok, akik utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvették, hogy tájékozódhassanak a lehetőségeikről.
   
A bolgár kormány döntése értelmében a koronavírus-járvány miatt az országban meghatározatlan ideig zárt kapuk mögött játszanak minden mérkőzést, ennek pedig hatálya alá esik ez az összecsapás is.   
   
A bolgárok elleni találkozót a Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban magyar idő szerint 20.45-kor rendezik. Győzelme esetén Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Budapesten fogadhatja az izlandi-román párharc nyertesét. Az itteni siker pedig már azt jelentené, hogy a magyar válogatott kiharcolja a részvételt a kontinensviadalon. Ebben az esetben két csoportmérkőzését a Puskás Arénában játszhatja, a harmadikon pedig Németország vendége lesz Münchenben.


MTI
Close Menu