Közös megegyezéssel távozik Sannino a Honvédtól



A Budapest Honvéd labdarúgócsapata csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott Giuseppe Sannino vezetőedzővel és stábjával.

   
"Sannino munkáját ideiglenesen Pisont István veszi át, a bajnokság szüneteltetésének időszakában egyéni edzéstervek alapján - az erőnléti edzővel közösen - készíti föl a játékosokat a későbbi mérkőzésekre" 

- olvasható a klub honlapjának beszámolójában, amely - bár konkrétan nem nevezi meg - a koronavírus-járvánnyal indokolta a döntést, mivel a "kialakult helyzetre" hivatkozik.
   
A közlemény szerint Valerio Zuddas erőnléti edző április 30-ig még a klubnál marad, de a többiek már a héten visszatérnek hazájukba.
   
A kispestiek korábbi játékosa, Pisont István nem először kerül Sannino helyére, ugyanis amikor az olasz szakember két hétig önkéntes karanténban volt, akkor három találkozón már irányította a csapatot. Abban az időszakban a Honvéd kikapott a bajnokságban a Diósgyőrtől, majd kétszer gól nélküli döntetlent játszott Pakson, előbb a Magyar Kupában, majd az OTP Bank Ligában.
   
A Honvéd 25 forduló után hatodik az élvonalban, a Magyar Kupa elődöntőjében pedig a másodosztályú MTK Budapest lesz az ellenfele, amikor folytatódhat a szezon.


MTI
Close Menu