Összetörték Isael kocsiját, a tettes elhajtott



Rossz hírt kapott Isael Barbosa, a Ferencváros tehetséges játékosa, ugyanis vasárnapra virradóra összetérték parkoló kocsiját.

Budapest II. kerületében, a Tölgyfa utcában állt a zöld-fehérek játékosának kocsija, ám vasárnap egy sofőr belehajtott és összetörte azt, majd azonnal elhajtott a helyszínről – tudta meg a Ripost.

Minderről Isael csak később szerzett tudomást, mert péntek éjszaka a csapat népligeti szállásán tartózkodott, a szombati mérkőzést megelőző összetartáson. A kocsiját így nem ő parkolta le a baleset helyszínén, mivel azt az egyik ismerősének adta kölcsön.

A lap felkereste a történtekkel kapcsolatban a BRFK munkatársait, akik a következő választ küldték:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei bejelentés alapján 2020. március 1-jén intézkedtek a Budapest, II. kerület Tölgyfa utcában, mert onnan anyagi káros balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök kiérkezésekor a feltételezett okozó már nem tartózkodott a helyszínen. A rendőrök a szükséges intézkedéseket megtették, a helyszínen tartózkodó sértettet meghallgatták és az anyagi káros baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják.”

Úgy tudni, a történtek után a focistát is kihallgatták. Többet egyelőre nem tudni a rejtélyes balesettel kapcsolatban. -
Close Menu