Ronaldo: Ma nem labdarúgóként, hanem apaként szólok hozzátok


A Juventus portugál klasszisa a koronavírus kapcsán közösségi oldalán biztatja követőit arra, tartsák be a WHO (Egészségügyi Világszervezet) utasításait, figyeljenek szeretteikre és embertársaikra.


"A világ nehéz időszakon megy keresztül, amely mindannyiunktól a legnagyobb gondosságot és figyelmet igényli. Ma nem labdarúgóként, hanem valakinek a gyermekeként, apaként és mint ember szólok hozzátok, aki aggódva figyeli az egész világot érintő fejleményeket - írja Twitter-oldalán a négygyermekes édesapa. - A legfontosabb, hogy kövessük a WHO tanácsait és az iránymutatást arról, hogy kezeljük a kialakult helyzetet. Az emberek védelmének minden más dolognál fontosabbnak kell lennie. Gondolok azokra, akik elveszítették szerettüket, együtt érzek azokkal, akik harcolnak a vírussal, mint csapattársam, Daniele Rugani, valamint ahogyan eddig, ezután is támogatom az elképesztő munkát végző egészségügyi szakembereket, akik a saját életüket veszélyeztetve segítenek másokon." A 35 éves sztárfocista mellett más sportolók is megszólaltak a világjárvánnyá nyilvánított COVID-19-es vírussal kapcsolatban. Rugani mellett már számos játékosról, edzőről, stábtagról kiderült, hogy megfertőződött a vírussal, többek közt az Arsenal edzője, Mikel Arteta, Leicester-játékosok, a Forma-1-es McLaren istálló munkatársai, NBA-s kosárlabdázók, a Real Madrid kosarasai is elkapták a Kínból elterjedő betegséget.

A koronavírus-járvány miatt továbbra is világszerte - így Magyarországon is - halasztják vagy törlik a különböző sporteseményeket.Close Menu