A szaúdi kézbe kerülő Premier League csapat csábítja Pochettinot

Mauricio Pochettino a tulajdonosváltás előtt álló Newcastle első számú jelöltje a menedzseri posztra, írja a Sky Sports.


A hírek szerint a 2007 óta tulajdonos Mike Ashley 300 millió fontért cserébe válik meg a klubtól, amely hamarosan a szaúdi koronaherceg, Mohamed bin Szalmánhoz köthető tulajdonosi csoport kezébe kerü.

Első lépésként a Tottenham korábbi menedzserét csábítanák a klubhoz, akitől még novemberben vált meg a Spurs, helyét José Mourinho vette át. A Newcastle-t jelenleg Steve Bruce irányítja.

Pochettino szeretne visszatérni a Premier League-be, a Newcastle leendő tulajdonosait pedig lenyűgözte, amit a Tottenhamnél felépített, 5 év alatt a PL egyik legjobb csapatát faragta a londoniakból, 2019-ben a Bajnokok Ligája döntőjébe is bejutottak.

Minden bizonnyal, valami hasonlóról álmodnak.

A Sky szerint Pochettino egy szezonra 19 millió fontos fizetést kapna, ami José Mourinho jelenlegi kereseténél is magasabb.

Ha mégsem sikerülne megszerezni az argentint, a Newcastle B-terve a korábbi menedzser, a jelenleg Kínában edzősködő Rafa Benítez visszacsábítása lenne.


M4Sport.hu
Close Menu