Nem Ronaldo az elsődleges célpontja a Real Madridnak

Az elmúlt napokban több olyan hír is napvilágot látott, amelyek szerint Cristiano Ronaldo visszatérhet a Real Madridhoz, azonban egy dolog biztosnak tűnik: nem a portugál szupersztár az első számú célpont a királyiaknál.


Valószínűleg a koronavírus-járvány okozta szerencsétlen körülmények is hozzájárultak, hogy Ronaldót - aki március 1-jén a Bernabéuban izgulta végig a 2-0-ra megnyert el clásicót - ismét szóba hozzák korábbi klubjával és az is tény, hogy a portugál távozásával keletkezett űrt a mai napig sem sikerült pótolni Madridban, ahol ennek ellenére nem az ikonikus 7-es megszerzése tűnik a legégetőbb feladatnak.

A 35 éves gólgyáros válogatottbeli csapattársa, José Fonte elmondta, nem lepné meg, ha Ronaldo visszatérne a Realhoz, nagyon szereti a spanyol fővárost és eligazolásakor is nyitva hagyta az ajtót, hogy egyszer még újra beléphet azon - írja a Mundo Deportivo.

Cristiano Ronaldo 2009 és 2018 között egyértelműen a galaktikusok legmeghatározóbb játékosa volt és olyan klublegendákkal emlegetik egy lapon, mint Zidane, Raúl vagy Roberto Carlos, azonban a klubvezetés a fiatalítás mellett tette le a voksát, így a portugálnál fontosabb célpont Erling Haaland - akiért Luka Jovicot is feláldozná - vagy Kylian Mbappé.

Azonban a visszatérése mellett szólhat, hogy állítólag a Juventus a jelenlegi helyzet miatt anyagi gondokkal nézhet szembe és a hírek szerint már 60 millió euróért is megválna Ronaldótól, aki mellett Miralem Pjanic is távozhat, miközben a zebrák kiszemeltjei között ott van Haaland és Ousmane Dembélé is.



M4Sport.hu
Close Menu