A Saint-Étienne nem hajlandó zárt kapuk mögött kupadöntőt játszaniA Saint-Étienne nem hajlandó zárt kapuk mögött pályára lépni a Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Francia Kupa döntőjében.

   
Roland Romeyer klubelnök pénteken a L'Equipe című sportnapilapban hangsúlyozta, hogy nem fognak kiállni a fővárosiak ellen az augusztusra halasztott mérkőzésen, ha szurkolóik nem lehetnek ott a lelátókon.
   
A francia szövetség a finálé pontos dátumát még nem jelölte ki, de jelenleg úgy tervezi, hogy nézők nélkül rendezi a találkozót.
   
"A kupadöntő csodálatos alkalom, a klub és a szurkolók közötti közösség napja. Láttuk, milyen volt a Nantes elleni zárt kapus meccsünk. Katasztrofális! Egy pillanatig sem tudom elképzelni, hogy a döntőben a szurkolóink nélkül játsszunk. A drukkerek nélküli Saint-Étienne nem Saint-Étienne" 

- mondta Romeyer.
   
A francia bajnokságot a kormány rendeletének értelmében befejezettnek nyilvánították, de ez a Francia Kupa és a Francia Ligakupa döntőjét nem érinti. Mindkét meccs tétje a trófea mellett az Európa-liga-indulás is egyben.

MTI
Close Menu