Kitűzték az első edzés időpontját a királyiak

A Real Madrid vezetősége megjelölte a napot, hogy a valdebebasi edzőközpontot mikor bocsájtják a csapat rendelkezésére, ahol megkezdhetik az edzéseket. Zinedine Zidane fiainak és a keret mellett közvetlenül dogozó stábtagoknak május 11-én lesz jelenése, a csapat tagja ekkor kezdhetik meg egyéni edzéseiket az edzők közvetlen utasítási közepette.



A madridiak edzőközpontját teljes mértékben alkalmassá tették az edzések levezetésére, követve a spanyol kormány és ez egészségügyi szervezetek által előírt higiéniai és távolságtartási követelményeket.

A Real Madrid első csapata teljesen el lesz különítve, senki nem juthat a közelükbe. Kizárólag azok a stábtagok lehetnek a labdarúgókkal, akik éppen foglalkoznak velük, a közösségi területeket lezárják vagy tiltják azok használatát.

Addigra az összes La Liga-csapat rendelkezésére áll elegendő mennyiségű teszt, hogy ellenőrizzék a játékosokat és stábtagokat, betartva a kötelező protokollt, amelyet a spanyol Sportok Legfelsőbb Tanácsa írt elő. A játékosoknak be kell tartani különböző szabályokat, amelyek segítségével távol maradhatnak fertőzött társaiktól, illetve azonnal jelentkezniük kell tesztelésre, amennyiben észlelik a koronavírus tüneteit.

Mielőtt elkezdődnek a csoportos edzések a csapatoknál, minden játékosnak, edzőnek és stábtagnak kötelessége átesni a koronavírus-teszten, ugyanezt meg kell tenniük, mielőtt elkezdődne a bajnokság. Ezeket a teszteket a kluboknak le kell adnia a spanyol szövetség illetések szervéhez, amely hitelesíti azokat, csak ezután kaphatnak zöld utat a fogalakozásokhoz.

Már minden Real-játékos Madridban tartózkodik, és május 11-ig otthonukban folytatják az edzéseket. Attól kezdve, hogy elkezdik a munkát a valdebebasi központban, a remények szerint egy hónap áll a rendelkezésükre, hogy felkészüljenek a bajnokság folytatására.



M4Sport.hu
Close Menu