Marozsán Dzsenifer iránt a Manchester City érdeklődik



Marozsán Dzsenifer, a németek magyar származású olimpiai bajnok labdarúgója iránt komolyan érdeklődik a Manchester City.

   
Április közepén még úgy tűnt, a Bajnokok Ligája-címvédő francia Olympique Lyon játékosa a Utah Royals FC színeiben folytatja pályafutását, de az amerikai klub visszavonta az ajánlatát, mert az Egyesült Államokban a koronavírus-járvány miatt jelentősen lerövidül a szezon.
   
Jean-Michel Aulas, az Olympique Lyon elnöke vasárnap az RMC Sportnak elmondta: a középpályásnak több ajánlata is van, a Manchester City is komolyan érdeklődik iránta. Marozsán jelenleg gondolkodik a lehetőségeken, de azt sem zárja ki, hogy a francia csapatnál maradjon.
   
Marozsán 2016-ban, már BL-győztesként került az FFC Frankfurttól a Lyonhoz, amellyel az elmúlt három idényben bajnok és BL-győztes lett, kétszer pedig megnyerte a Francia Kupát is.
   
Lyoni időszaka alatt Franciaországban a profi labdarúgókat tömörítő szervezet (UNFP) háromszor választott meg az év legjobb női játékosának, eközben Németországban is mindhárom esztendőben ő lett a legjobb női labdarúgó.

MTI
Close Menu