Tőzsér Dániel nem ilyennek képzelte karrierje záró részét



Tőzsér Dániel, a Debrecen válogatott labdarúgója csalódott amiatt, hogy pályafutása utolsó részében zárt kapus mérkőzéseken kell pályára lépnie.

   
A középpályás az M1 aktuális csatornának azt nyilatkozta: teljesen üres lelátók előtt játszani

"lesújtó érzés" 

egy labdarúgó számára még a magyar bajnoki találkozók nézettségi adatainak ismeretében is, mert akár pár ezer ember is képes mérkőzéshangulatot teremteni.
   
"Nekem valószínűleg pályafutásom utolsó mérkőzései ezek. Én sem ilyen befejezésre vágytam, de ez van, nem kívánságműsor. Ezt hozta az élet" 

- mondta a 34 éves játékos, aki 31-szer szerepelt a nemzeti együttesben.
   
Tőzsér kiemelte, bár a héten megkezdték a csoportos edzéseket nagyobb létszámban, egyelőre nem tudják használni a megszokott öltözőjüket, továbbá nincs lehetőségük a regenerálódásra, az orvosi hátterük pedig egyelőre hiányos. Szerinte emiatt veszélyes, hogy közben meg teljes erőbedobással edzenek és játszanak.
   
"Nem egyszerű ez a szituáció, de természetesen mindenki azon van, hogy ezt megoldjuk, és a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle" 

- mondta Tőzsér, egyúttal hozzátette, edzésen nehezen, de leginkább sehogy nem tudják betartani az ajánlott egészségügyi előírásokat.

"A futball azért nem olyan sport, hogy most megállok a másiktól másfél méterre és nem megyek közelebb, vagy nem érek a labdához, mert előtte hozzáért egy csapattársam, ezeket lehetetlen betartani".
   
A Debrecen első tétmérkőzése a kényszerszünetet követően május 23-án a címvédő Ferencváros elleni elhalasztott bajnoki mérkőzés pótlása lesz.

MTI
Close Menu