A sereghajtó ellen veszített otthon pontokat a Debrecen

A Debrecen 1-1-et játszott hazai pályán az utolsó helyezett Kaposvárral a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.      

forrás:M4sport.hu


OTP Bank Liga, 27. forduló: 
Debreceni VSC-Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (1-0)
Debrecen, 2400 néző, v: Farkas Á.   
gólszerzők: Szabó B. (6.), illetve Borbély (87.)     sárga lap: Kinyik (17.), Kundrák (22.), Bódi (72.), illetve Ur (16.), Nagy R. (72.), Pogacsics (94.)
 
DVSC:
Nagy S. - Habovda, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi (Csősz, 46.) - Haris (Kusnyír, 13.), Tőzsér - Kundrák (Szécsi, 56.), Bódi, Szabó B. (Varga K., 55.) - Garba (Adeniji, 84.)
 
Kaposvár:
 Pogacsics - Vacthler (Nagy J., 67.), Ur, Szabó A., Hadaró (Fodor, 80.) - Nagy T. (Csiki, 67.) - Palic (Balázs, 59.), Szakály, Trebotic, Nagy R. (Borbély, 80.) - Ádám

    Hamar a Kaposvár első védelmi hibájából vezetéshez jutott a Debrecen. A gól után több ígéretes támadást is vezetett a hazai csapat. A vendégek hátul a folytatásban is bizonytalanul játszottak, és csak elvétve jutottak el a DVSC kapujáig. 

  A második félidőben is a Debrecen irányította a játékot, de a mezőnyfölényét nem tudta helyzetekre váltani, főleg pontrúgásokból, beadásokból alakult ki veszély. Az eredmény tartására törekvő Loki ellen a Kaposvár a mérkőzés hajrájában teljesen váratlanul egyenlített, és ezzel minimális matematikai esélye még van a bennmaradásra, ugyanakkor nehéz helyzetbe sodorta a kiesés elkerüléséért küzdő hazai együttest.


TABELLA


MTI.hu
Close Menu