Bese Barnabás négy után távozik a Le Havre-ból

A magyar labdarúgó-válogatottnál is számításba vett Bese Barnabás négy év után elhagyja francia klubcsapatát.

   

Pataky Tibor, a játékos ügyeit intéző CMG menedzseriroda egyik igazgatója az M1 aktuális csatornának a koronavírus-járvány átigazolási ügyekre kifejtett hatásáról azt mondta: az új igazolásokkal kapcsolatban a klubok még nem nagyon kezdtek el tervezni a következő szezonra, a piac nem indult el igazán, kicsit lelassultak a folyamatok.
   
A 2016 óta a franciaországi Le Havre-ban légióskodó Besének június végén lejár a szerződése a jelenleg másodosztályú gárdánál. A védőről  a menedzser azt mondta: klubjánál már bejelentették, hogy mindképpen távozik, de elképzelhetőnek tartja, hogy marad Franciaországban.
   
"Szeretne még egy lépéssel feljebb lépni a nemzetközi futballban, szeretne még fejlődni, de ő is természetesen mindent úgy szeretne, hogy az a válogatott érdekeinek is megfeleljen" 

- nyilatkozta.

Hozzátette: sok ajánlat és sok megkeresés érkezett, amelyhez annyit fűzött, hogy a 26 éves Bese mindenképpen a "jelentősebb futballkultúrák egyikében" szeretne futballozni.
   
További játékosaikkal kapcsolatban az angol másodosztályban szereplő Bristol Cityben légióskodó Nagy Ádámról elmondta, hogy a hét végén újra játszani fog, és miután sok mérkőzés, nyolc forduló vár a mezőnyre, a 25 éves középpályás "hamarosan topformába kerül majd".
   
A sérült Németh Krisztiánnak élő szerződése van a szlovák élvonalban meghatározó DAC-nál és ott tervezik a jövőjét. Csapattársáról, a Genoa kölcsönjátékosaként a dunaszerdahelyi gárdában játszó 21 éves Schäfer Andrásról kiemelte: játékosaik közül jelenleg ő lehet leginkább a nemzetközi futballpiac reflektorfényében.
   
"Nagyon jó formában játszik, fantasztikus gólt rúgott legutóbb és biztos, hogy több klub látókörében is megtalálható, illetve az U21-es, majd a felnőtt válogatottban is szerephez juthat, hogyha így folytatja" 

- mondta.


MTI
Close Menu