Bora György érkezik az Előre védelmének tengelyébe

A 2020/2021-es szezonra a Békéscsaba 1912 Előre vezetősége és szakmai stábja mindenképpen szeretné néhány poszton megerősíteni a keretet. Ennek első lépéseként Bora György érkezik a belső védő pozícióba a lila-fehér klubhoz.

A korábban több csapatnál is szereplő 192 cm magas, 24 éves labdarúgó a Siófok csapatától igazolt Békéscsabára 

- írja a csabai egyesület hivatalos oldala. 

A 353 mérkőzéssel rendelkező futballista a 2019/2020-as idényben összesen 26 alkalommal lépett pályára, ebből tizenkilencszer kezdőként és védő létére két gólt is szerzett. Bora György 2020. június 25-től, a felkészülési időszakot már a csapattal együtt kezdi meg.

Nagyon boldog vagyok, hogy a Békéscsaba játékosa lehetek. Schindler Szabolcs megkeresése után sikerült mindenben megegyezni a lila-fehér klub vezetőségével, így ezúton is köszönöm nekik a rengeteg segítséget. Összességében igen pozitív benyomásom van az Előrével kapcsolatban, hiszen a klubvezetés mindent elkövetett azért, hogy a következő idényben már Békéscsabán tudjak játszani. Bízom benne, hogy a híresen nagyszerű csabai szurkolókkal és közönséggel együtt nagyszerű eredményeket tudunk majd elérni, hiszen nagyon fontos, hogy ebben a nehéz időszakban is támogassák a csapatot. Én személy szerint ellenfélként még sosem tudtam győzni a Kórház utcában, így aztán bízom benne, hogy hazai játékosként sok-sok ilyenben lesz majd részem 

- fogalmazott az Előre új játékosa. - írta a delhir.hu
Close Menu