Jó formában tért vissza Sallai Roland, aki a folytatásban is eredményes lenne

A koronavírus-járvány okozta leállást követően jó formában tért vissza a pályára Sallai Roland, a német élvonalban szereplő SC Freiburg magyar futballistája, aki pontot érő gólt szerzett szombaton a Wolfsburg otthonában.

 
  

A 23 éves támadójátékos a 31. fordulóban rendezett összecsapáson egy kapusról kipattanó labdát fejelt nagy ívben a hálóba, csapata így kétgólos hátrányból felállva ért el döntetlent.
    
"Ez a megoldás tűnt a legjobbnak, úgy gondoltam, ha megpróbálom levenni, akkor könnyen blokkolhatták volna a lövést. Itt minden sokkal gyorsabb, de szerencsére beleszoktam ebben a közegbe" 

- mondta az M1 aktuális csatornának vasárnap a válogatott labdarúgó.
    
Sallai Roland megjegyezte, a kényszerszünet után sikerült jól teljesítenie, eddig is volt néhány lehetősége a gólszerzésre, azonban eddig nem jött össze neki. Megjegyezte, a klubnál az elsődleges cél a bennmaradás volt az idény előtt, most viszont - három fordulóval a vége előtt - a nyolcadik helyen állnak, és még van esélyük elérni az Európa-liga-indulást érő hatodik helyet. Már biztosan pozitív érzésekkel fejezik be a szezont, de természetesen harcolni fognak a nemzetközi kupaszereplésért.
    
Sallai Rolandnak még két évig szól a szerződése Freiburgban. Mint elmondta, a fejlődése szempontjából nagyon jó helyen van, a szezon második felére pedig stabil játékos tudott lenni a Bundesligában.
    
"A következő lépés, hogy eredményesen, gólokkal, gólpasszokkal vegyem ki a részemet a csapat játékából" 

- magyarázta.

MTI
Close Menu