Még a Messis szelfit is törölnie kellett

Pedig inkább dicséret járt volna azért, mert egy olyan meccsen szaladt be a játéktérre, amin egyetlen néző se lehetett jelen.

A szombat esti Mallorca–Barcelona zárt kapus spanyol bajnokin nem csak Messi villant (egy gól, két gólpassz), hanem a vaku is: az 54. percben rohant be egy fiatal francia fiú argentin válogatott mezben, hogy lefotózza magát Lionel Messivel.

Persze azonnal leteperték és kivezették, majd átadták a rendőröknek, akik felvették az adatait és még a közös fotót is kitöröltették vele a telefonjából. Pedig, ha már sikerült belógnia, legalább a jutalmat megtarthatta volna, és a rendezőket kellene elővenni.


A spanyol újságoknak elmesélte, hogy már a kényszerleállás alatt kifundálta, hogyan lóg be a stadionba: az első félidő vége felé érkezett a stadionhoz a haverjaival, és egy eldugottabb részen egyszerűen átmászott a kétméteres kerítésen. Onnan meg már sima volt az útja.

A Mallorca egyelőre nem tudja, hogy történhetett ez meg, hogyan sikerült kijátszania a vírushelyzet miatt szigorított biztonsági előírásokat és beléptetési rendszert a Mallorcán élő francia fiúnak. - írta a Player.hu
Close Menu