Hosszabbításban mentett pontot a Paks az FTC ellen - Paks-Ferencváros 2-2

A Paks hazai pályán két hosszabbításban szerzett góllal egyenlítve 2-2-es döntetlent játszott a címvédő és éllovas Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szerda esti zárómérkőzésén.



    OTP Bank Liga, 28. forduló:

Paksi FC-Ferencvárosi TC 2-2 (0-0)

Paks, 700 néző, v.: Bognár
    gólszerzők: Windecker (92., 11-esből), Sajbán (96.), illetve Blazic (56.), Haratyin (81.)
    sárga lap: Windecker (33.), Bertus (51.), Gévay (92.), illetve Boli (76.)

    Paksi FC:
    
Rácz G. - Osváth, Lenzsér, Gévay, Poór (Szabó J., 75.) - Windecker, Haraszti (Bartha, 63.), Bertus - Hahn (Sajbán, 81.), Böde (Kulcsár D., 62.), Könyves

    Ferencvárosi TC:
 
Dibusz - Lovrencsics (Botka, 65.), Blazic, Otigba, Heister - Sigér (Vécsei, 81.), Haratyin - Zubkov, Isael (Somália, 65.), Tokmac (Skvarka, 76.) - Boli (Szihnyevics, 76.)

    
Nagy fölényben futballozott a címvédő fővárosi csapat, több helyzetet is kialakított az első félidőben, de ezeket nem tudta kihasználni.
    
A fordulást követően nem sokkal előnybe került a Ferencváros, az előre húzódó Blazic talált közvetlen közelről a kapuba. A folytatásban is inkább a vendégek akarata érvényesült, és a 81. percben egy pontrúgást követően úgy tűnt, eldöntötte a három pont sorsát. A 92. percben büntetőből szépített a Paks, majd a ráadás utolsó percében a csereként beállt Sajbán egy jobb oldali beadásból egyenlített.

MTI
Close Menu