Utolsó perces góllal verte a Puskás a Kaposvárt

A Puskás Akadémia hazai pályán 2-1-re legyőzte a sereghajtó és már kiesett Kaposvári Rákóczi csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának második szerdai mérkőzésén.

A rendes játékidő utolsó percében szerzett góllal a Puskás Akadémia hazai pályán 2-1-re legyőzte a sereghajtó és már kiesett Kaposvári Rákóczi csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának második szerdai mérkőzésén.


    OTP Bank Liga, 28. forduló:

Puskás Akadémia FC-Kaposvári Rákóczi FC 2-1 (1-1)

Pancho Aréna, v.: Solymosi
    gólszerzők: Knezevic (8., 11-esből), Tamás N. (90.), illetve Szakály A. (23.)
    sárga lap: Radics (39.), van Nieff (62.) illetve Nagy T. (10.), Ádám (33.), Fodor M. (49.)

    Puskás Akadémia FC:
   
Tóth B. - Szolnoki (Radics, 29.), Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. - van Nieff - Slagveer (Tamás N., 75.), Favorov (Urblík, 60.), Knezevic, Gyurcsó (Nagy Zs., 75.) - Vanecek (Mebrahtu, 60.)

    Kaposvári Rákóczi FC:
  
Pogacsics - Vachtler (Nagy J., 74.), Ur, Szabó A., Hadaró (Fodor M., 30.) - Nagy T. (Csiki, 61.), Trebotic - Pintér Á. (Borbély, a szünetben), Szakály A., Palic (Balázs Zs., 61.) - Ádám

    
A mérkőzés elején rögtön támadólag léptek fel a hazaiak, sorra alakították ki a helyzeteket, majd Josip Knezevic büntetőjével a vezetést is megszerezték. A Puskás Akadémia kezdeti lendülete teljesen eltűnt, míg a Kaposvár hátrányba kerülve felpörgött és a félidő közepén Szakály Attila találatával egyenlített. A szünetig hátralévő időben kiegyenlített játék folyt a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben.
    
Fordulást követően mezőnyfölénybe került a hazai együttes, de sok veszélyt nem jelentett a somogyi gárda kapujára. Az első osztályú bajnokságtól biztosan búcsúzó Kaposvár nem játszott alárendelt szerepet, amikor lehetőségük volt rá, bátran lendültek támadásba. A Puskás Akadémia elkeseredetten küzdött a győzelmet jelentő találatért, amelyet a csereként beállt Tamás Nándor a rendes játékidő utolsó pillanataiban megszerzett.


MTI
kép: Czeglédi Zsolt
Close Menu