Az élvonal gólkirálya a Vasasban folytatja

A Vasas FC másodosztályú labdarúgócsapata leigazolta Radó Andrást, aki zalaegerszegi színekben gólkirály volt az élvonal előző idényében.


 

Az angyalföldi klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 26 éves támadó szerződése lejárt a ZTE-nél, és számos külföldi, illetve hazai élvonalbeli ajánlattal szemben választotta az NB II-es Vasast, ahol négyéves szerződést írt alá.
   
Radó eddig a Haladás, a Ferencváros, a Puskás Akadémia és a ZTE színeiben összesen 204 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, 55 gólt szerzett és 40 gólpasszt adott.
   
"Komoly fegyverténynek tartom, hogy ismét az élvonal aktuális gólkirályával sikerült erősítenünk" 

- nyilatkozta Nagy Miklós, a Vasas FC sportigazgatója. "Radótól azt várom, hogy az előző szezonban tapasztalt kiemelkedő teljesítményéhez hasonlóan fontos gólokkal, hasznos gólpasszokkal, agilis, látványos és eredményes támadójátékkal segíti majd csapatunkat a bajnoki címhez, és azt követően az élvonalban is meghatározó játékosunk lesz."
   
Radó András úgy vélekedett, hogy a klubon és a csapaton is egyértelműen látszik az a koncepció, amelyet felvázolt számára a sportigazgató, és amely télen elkezdődött Angyalföldön.
   
"Engem is ez fogott meg, ez volt a döntésem fő oka. Volt külföldi lehetőségem, de ez a hosszú távú gondolkodásmód és a hozzátartozó tervek, amelyek a Vasasnál tetten érhetőek, egyértelművé tették a válaszomat" 

- tette hozzá.

MTI
Close Menu