Egyetlen lépésre az elbocsájtástól Maurizio Sarri

Az olasz Calciomercato információi szerint utolsó napjait élheti a Juventusnál Maurizio Sarri, a csapat vezetőedzője. A vezetőség türelme elfogyott, még egy rossz eredmény az edző menesztését jelenti.



Szerdán este a címvédő, egyben éllovas Juventus a Serie A-ban 3-3-as döntetlent játszott a Sassuolóval úgy, hogy már 2-0-ra is vezetett. A torinói klub vezetőinél ezzel állítólag betelt a pohár, egy újabb rossz eredmény az utolsó csepp lenne, Sarrit azonnal leváltanák az olasz portál szerint.

Utolsó három bajnokiját nyeretlenül játszotta végig a Juventus. Először a Milantól kapott ki 4-2-re úgy, hogy egy óra játék után még kétgólos volt az előnye a zebramezeseknek, de a milánói piros-feketék Ibrahimovic vezérletével megfordították a meccset.

Ezt az Atalanta elleni 2-2 követte, amelyen Cristiano Ronaldo két büntetőjének köszönhetően sikerült legalább egy pontot menteni. A Milan és a bergamói csapat is jó formában van az elmúlt időszakban, így várható volt, hogy mind a kettő mérkőzés roppant nehéz lesz, bár érthetően több pontot remélt a klub vezetősége.

A Sassuolo is úgy fogadta a Juvét, hogy utolsó hat bajnokiján veretlen maradt, az utolsó négyet egyenesen megnyerte, vagyis a kiscsapat legyőzése sem ígérkezett könnyű feladatnak. A mérkőzés biztatóan indult a bajnoki címvédő számára, hiszen 12 perc elteltével már 2-0-ra vezetett, végül meg kellett elégednie egy ponttal, ami már soknak bizonyult Agnelliék számára.

A Juventus sokáig magabiztosan vezette a bajnokságot, jelenleg 7 pont az előnye a csapatnak az Atalantával szemben, amely még kényelmesnek mondható 5 fordulóval a vége előtt, de már nem nagyon engedhet meg magának botlásokat a gárda.

Az is nagy szerencséje a Juventusnak, hogy az elmúlt négy fordulóban az egyik legnagyobb üldöző, a Lazio sem tudott nyerni (3 vereség, 1 döntetlen), amely ezzel elszalasztotta annak lehetőségét, hogy a tabella élére álljon, jelenleg harmadik.

A következő fordulóban a két csapat pont egymással mérkőzik. A Calciomercato arról számolt be, ha Sarri csapata nem nyeri meg a bajnokit, akkor a római csapat ellen ül utoljára a kispadon, az utolsó fordulókon a tartalékcsapat edzője, Lamberto Zauli veszi át a csapat irányítását. - írta az m4sport.hu
Close Menu