Harmadik edzőjét menesztette a Watford

Harmadik vezetőedzőjét menesztette a Watford a mostani idényben, vasárnap Nigel Pearsonnak is távoznia kellett az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő csapattól.

forrás:Theguardian.com

    A Watford a húszcsapatos tabella 17. helyén áll, és az Aston Villa, valamint a Bournemouth együttesét is három ponttal előzi meg. Az idényből hátralévő két fordulóban az Arsenal és a Manchester City csapatával találkozik.

    A szezont Javi Gracia irányításával kezdte a Watford, őt szeptemberben menesztették, utódjának, Quique Sanchez Floresnek pedig december 1-jén kellett távoznia.

    Pearson sereghajtóként vette át az együttest, amellyel húsz forduló alatt 25 pontot szerzett. A 35 százalékos győzelmi arány és a meccsenként szerzett 1,25 pont is klubcsúcs az élvonalban.

    Szerződése a szezon végéig szólt, de a vezetőség a West Ham United ellen 3-1-re elveszített pénteki meccs miatt a menesztése mellett döntött. Segítői közül Craig Shakespeare-nek is távoznia kellett, így a Premier League utolsó két fordulójában Hayden Mullins - az U23-as együttes trénere - és Graham Stack irányítja a csapatot.
MTI.hu
Close Menu