Cavani az Atléticóban? Akkor Diego Costa a Benficába?

A portugál Benfica heteken keresztül tárgyalt Edinson Cavani ügynökével, végül a felek nem jutottak egyezségre, spanyol sajtóinformációk szerint a jelenleg csapat nélküli uruguayi csatár legszívesebben a spanyol Atlético Madridban folytatná pályafutását.



A katalán Mundo Deportivo úgy értesült, hogy Edinson Cavani – akinek a szerződése június végén járt le a Paris Saint-Germainnel – egyre közelebb áll ahhoz, hogy a spanyol Atlético Madridban folytassa pályafutását.

A gólerős csatár már januárban csatlakozhatott volna a Matracosokhoz, miután mindenben megegyezett a madridi klubbal, az üzlet végül azért nem valósult meg, mert az Atleti vezetőségének nem sikerült megegyezni a PSG-vel.

Mivel a szerződése már lejárt a párizsi klubbal, elvileg semmi akadálya annak, hogy a La Ligában folytassa pályafutását a 33 éves támadó.

Mindeközben az Atlético Madrid bejelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén készek eladni Diego Costát, ami megerősíti azt, hogy Cavani valóban a csapatnál köthet ki.

Miután az uruguayival nem tudott megegyezni, a Benfica vezetősége gyorsan reagált a Brazíliában született Costa ügyében, aki a portugál A Bola információi szerint jó kapcsolatot ápol a lisszaboni piros-fehérekkel, ráadásul az a portugál Jorge Mendes az ügynöke, aki már több sikeres üzletet vezetett végig a két klub között.

Diego Costa az elmúlt idényben önmagához képest visszafogott számokat mutathat fel, hiszen 30 mérkőzésen lépett pályára és csupán 5 gólt szerzett. Simeonénál már nem számít az elsődleges opciók közé, így karrierjének nem tenne rosszat a váltás.

Cavani érkezésével még kevesebb lehetősége lenne a csapatba kerülésre. - írta az m4sport.hu
Close Menu