Marco Rossi: kőkemény munka következik

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya újra munkába állt, és Facebook-bejegyzése szerint hisz abban, hogy a csapat kijut az Európa-bajnokságra.


   
"Mostantól nincs több szöveg, csak kőkemény munka!" 

- írta a szerdai bejegyzésben az olasz szakember, hozzátéve, hogy bár csak most tértek vissza stábjával a hagyományos munkarendbe, a koronavírus-járvány miatti hosszú szünetben otthon is sokat dolgoztak az elmúlt hónapokban.
   
"Rengeteg meccset és még több játékost néztünk meg. Nem volt könnyű az élet a járvány alatt, de nagyon sokat gondolkodtunk új taktikai dolgokon, amelyeket remélhetőleg látni is fogtok majd hamarosan" 

- írta Rossi. Kiemelte, hogy a finomításra, tesztelésre nem lesz sok ideje a válogatottal, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy kijussanak a jövőre halasztott Eb-re.
   
"Egy fantasztikus országot képviselünk és keményen harcolnunk kell érte, hogy elérjük mindannyiunk közös álmát" 

- írta az 55 éves kapitány.

Úgy fogalmazott: 10 hónap után találkozik majd újra a keret tagjaival és nem lesz könnyű, hogy a játékosok egyből a legjobb formájukat hozzák, de küzdeni fognak ezért.
   
"Hiszem, hogy meg tudjuk csinálni" 

- zárta gondolatait Rossi.
   
A magyar válogatott a tervek szerint október 8-án lép pályára Bulgáriában Eb-pótselejtezőn, a párharc győztese pedig november 12-én fogadja az izlandi-román mérkőzés továbbjutóját immár az Eb-részvételért.

MTI
Close Menu