Nemzetek Ligája - Klub nélküli játékosok is szerepelnek az orosz keretben

Roman Neustädter és Daler Kuzjajev személyében két klub nélküli játékos is bekerült az orosz labdarúgó-válogatott keretébe a Szerbia és a Magyarország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések előtt.


    A 27 éves középpályás, Kuzjajev a legutóbbi három szezonban a szentpétervári Zenit csapatát erősítette, de az idény végén távozott, és még nem írt alá új klubhoz.

    A 32 éves, német származású védő, Neustädter legutóbbi együttese a Dinamo Moszkva volt, ám egyelőre az ő jövője is kérdéses.

    Az Oroszországban triplázó - a bajnokságot, a kupát és a Szuperkupát is megnyerő - Zenit csapatát öt futballista képviseli a bő keretben, amelyben két légiós szerepel.

    Az oroszok jövő csütörtökön - közép-európai idő szerint 20.45-től - Moszkvában a szerbekkel, majd vasárnap 18 órától Budapesten a magyarokkal találkoznak.

    Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány kedden 26 játékosból álló keretet hozott nyilvánosságra a szövetség honlapján.

Az orosz válogatott bő kerete:
 
 kapusok:
Guilherme Marinato (Lokomotiv Moszkva), Szoszlan Dzsanajev (Szocsi), Anton Sunyin (Dinamo Moszkva)
 
 védők:
Georgij Dzsikija (Szpartak Moszkva), Vjacseszlav Karavajev (FK Zenit), Fedor Kudrjasov (Antalyaspor), Roman Neustädter (klub nélküli), Szergej Petrov (Krasznodar), Jegor Szorokin (Krasznodar), Andrej Szemjonov (Ahmat Groznij), Mario Fernandez (CSZKA Moszkva)
   
középpályások:
Zelimhan Bakajev (Szpartak Moszkva), Roman Zobnyin (Szpartak Moszkva), Jurij Gazinszkij (Krasznodar), Alekszander Golovin (AS Monaco), Rifat Zsemaletgyinov (Lokomotiv Moszkva), Anton Mirancsuk (Lokomotiv Moszkva), Jurij Zsirkov (Zenit), Andrej Mosztovoj (Zenit), Magomed Ozdojev (Zenit), Alekszej Ionov (Rosztov-Don), Daler Kuzjajev (klub nélküli)
   
támadók:
Artyom Dzjuba (Zenit), Nikolaj Komlicsenko (Dinamo Moszkva), Jevgenyij Lucenko (Arszenal Tula), Fjodor Szmolov (Lokomotiv Moszkva)



MTI.hu
Close Menu