Rossi szerint a törökök a mérkőzés esélyesei

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a törökök otthonában csütörtökön sorra kerülő Nemzetek Ligája mérkőzésen a házigazdák az esélyesek, ugyanakkor bízik a jó eredményben.


 

"Az esélyek nem mellettünk szólnak, de a futball tud váratlan dolgokat produkálni, mi pedig azon leszünk, hogy ezt csütörtök este bizonyítsuk, és jó eredményt érjünk el Sivasban" 

- idézte Marco Rossit a magyar szövetség Twitter-oldala a szerdai, törökországi sajtótájékoztatót követően.
   
Az olasz szakember hozzátette, a magyar bajnokság ugyan már három hete zajlik, a török viszont még nem kezdődött el, ennek ellenére ez nagy előnyt nem jelent, hiszen mindig a teljesítmény, a minőség dönt a pályán, és ez holnap sem lesz másképp.
   
A játékosok közül Holender Filip válaszolt az újságírók kérdéseire:

"Nehéz mérkőzésre számítok egy nagyon jó csapat ellen, hiszen pontosan tudjuk, mennyire erős a török válogatott. Mi viszont mindent bele fogunk adni, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben is jó eredményt érjünk el csütörtök este" 

- mondta a támadó.
   
A felforgatott és megtizedelt magyar válogatott csütörtökön - közép-európai idő szerint - 20.45-től találkozik a házigazda török együttessel Sivasban, majd három nappal később az oroszokat fogadja a Puskás Arénában 18 órától.

   
A magyar válogatott kezdőcsapata (az MTI szerint):
 
Gulácsi Péter - Fiola Attila, Szalai Attila, Willi Orbán, Lang Ádám - Sigér Dávid, Nagy Ádám - Kalmár Zsolt, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Szalai Ádám

MTI
Close Menu