Paunoch Péter szerint nagyszerűen erősített a Ferencváros

Paunoch Péter, az egyik legismertebb magyar játékosmenedzser szerint a Ferencváros labdarúgócsapata nagyszerűen erősített idén nyáron és ősszel.



    

"Tavasszal, amikor leállt a futballélet, nem gondoltuk volna, hogy ilyen mozgás lesz a magyarországi piacon Magyarországon" 


- nyilatkozta Paunoch az M1 aktuális csatornán.

    

Hozzátette, már tavasszal is említette, hogy a koronavírus-járvány miatti gazdasági válság talán még jól is jöhet a magyar klubok számára, hiszen nagy részük a központi támogatásoknak köszönhetően nem csak a piacról él, és nem feltétlenül hiányoznak nekik a meccsnapi bevételek - mint Nyugat-Európa jelentősebb klubjainak -, ezért az átigazolási piacon komolyabb lépéseket tudnak tenni.

    

"Erre jó példa volt a Ferencváros, amely nagyszerűen erősített, és ennek is köszönhetően bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe" 


- szögezte le.

    

Magyarországon szeptember 22-én zárult az átigazolási időszak, Nyugat-Európában viszont csak hétfőn (ma) éjfélkor ér véget. A menedzser szerint ez kisebb hátrányt jelenthetett az FTC-nek és a MOL Fehérvár FC-nek, hiszen egy ideje csak szabadon igazolható játékosokat szerződtethetett.

    

"Mindkét együttes megfelelően erősített, és erősebb kerettel vághat neki az idei szezonnak" 


- vélekedett Paunoch.

    

Júniusban az európai - legfőképpen az olasz - sportsajtó többször is arról cikkezett, hogy a magyar válogatott egyik legjobbja, Szoboszlai Dominik nyáron az AC Milan játékosa lehet, amennyiben Ralf Rangnickot nevezik ki vezetőedzőnek, de a középpályás végül a Red Bull Salzburgban maradt.

    

"Szoboszlai Dominik húsz éves, pályafutása nagyobb része még előtte áll. Ha így fejlődik, rövid időn belül egy komoly csapatban láthatjuk" 


- vélekedett Paunoch.


MTI

Close Menu