Szoboszlait harmadszor is megpróbálja szerződtetni a Milan - sajtóértesülés

Terjedelmes írást közölt Szoboszlai Dominikról az elsőszámú olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport honlapja, amely szerint az AC Milan hamarosan harmadszor is megpróbálja szerződtetni a magyar válogatott futballistát.



A honlap cikkében kiemelte, hogy a 20. életévét nemrég betöltő középpályás remek formában játszik, a Bajnokok Ligájában előbb a Makkabi Tel-Aviv elleni utolsó selejtezőkör mindkét felvonásán gólt szerzett, majd a csoportkörben a Lokomotiv Moszkva és az Atlético Madrid ellen is betalált. Az írás külön feleleveníti, hogy a magyar válogatottban is eredményes volt, amikor a Nemzetek Ligájában Törökország vendégeként lőtt fantasztikus szabadrúgásgólt.

    

A cikk szerint Szoboszlaival már több mint egy éve felvette a kapcsolatot a Milan, és kétszer is közel állt ahhoz, hogy a piros-feketék játékosa legyen. Legutóbb nyáron szinte biztosra vették az érkezését azt követően, hogy a Milan állítólag megállapodott Ralf Rangnickkal, a Red Bull csoport futballért felelős vezetőjével, de végül Stefano Pioli maradt a vezetőedző, így az átigazolás sem valósult meg.

    

A cikk szerint Pioli irányításával ugyan rég nem látott formában futballozik a Milan, de a középpályán nagy szüksége lenne a variációs lehetőségekre, Szoboszlai pedig rendkívül technikás, jól lát a pályán és kiváló döntéseket hoz. Szoboszlaiért ezért várhatóan újra harcba indul a Milan, és könnyen lehet, hogy kifizeti a játékos szerződésében szereplő 25 millió eurós kivásárlási árat.


MTI

Close Menu