Neymar egy igen egyedi gamer gépet mutatott be

A brazil világsztár nem aprózta el a dolgot és egy igen egyedi gamer gépet mutatott be, ami sokaknak tetszeni fog.A gamerek világát éljük, soha ezelőtt nem játszottak ennyien, mint jelenleg, ami részben betudható az internet elterjedésének, ahogyan annak is, hogy a koronavírus miatt sokan sokkal többet vannak otthon.


Hatalmas piaccá nőtte ki magát ez az ipar, és az évek alatt számtalan gamer társadalom alakult ki. Óriási pénzeket költenek el az emberek ebben a szegmensben, így nem csoda, hogy több játék is nagyobb összegeket hoz, mint egy komolyabb hollywoodi film.


Természetesen a hírességek sem maradnak távol ettől a világtól. A The Witcher sztárja is nagy gamer, aki saját maga építi meg a gépeit. Mivel a technika folyamatosan fejlődik, mindig be lehet ruházni valamire.


Nemrég például a hamar hiánycikké vált új NVIDIA videokártyák őrjítették meg a gamereket. A 3000-es példányok brutálisan erősek lettek, és egyes országokban nagyon jó áron érhetőek. Ez azonban a sztárok számára nem jelent kérdést, mert jelentős vagyonnal rendelkeznek.Neymar is közéjük tartozik, aki szinte bármit megvehet magának, és imád játszani. Sokat játszik a szabadidejében, a Counter-Strike például az egyik kedvence, és inkább az FPS-eseket kedveli, szemben a sportjátékokkal.


Liner.hu

Close Menu