Ibrahimovicot akár tíz meccsre is eltilthatják

Az Olasz Kupában milánói derbit rendeztek, és nem is telt el feszültség nélkül a meccs. Az Inter győzelmével véget ért kupatalálkozón a két hatalmat termetű csatár, Zlatan Ibrahimovic és Romelu Lukaku akaszkodott össze.



Komoly trash talk mehetett Ibrahimovic részéről, mert a belga óriási rendkívűl pipa lett. Volt ott ordibálás, homloktámasztás, kis híján tömegbunyó, majd az AC Milan és az Internazionale csatára is kapott egy-egy sárgát. 


Ibra a másodikat is megkapta, a kiállítás pedig automatikus eltiltással jár, de az ügynek itt nincs vége: Lukaku rasszizmussal vádolja Zlatant, aki azonnal tagadta a Twitteren, szerint Ibra világába nem fér bele a megkülönböztetés, de ettől még vizsgálódnak. Ha mégis rasszista dolgokat vágott a belga fejéhez, akár tíz meccsre is eltilthatják, írja a Football Italia.


Az ominózus mondat állítólag így szólt:


„Go do your voodoo shit!” 


Ez a vudu szar azért lehet életszerű, mert Lukaku édesanyjának többször is volt már jelenése vudu orvosnál, viszont elég általános, nem valószínű, hogy ráhúzzák a rasszizmust.


Emellett azt is mondta Lukakunak, elvileg, hogy „kis szamár”, ez pedig egy olyan brit kifejezés, amelyet alacsonyabb képességű játékosokra használnak egymás között. Márpedig Ibra Manchesterből jól ismeri a belgát és már akkor is szívta a vérét a viszonylag gyenge első labdaérintése miatt. - írta a Player.hu

Close Menu