Történelmi pontot szerzett a Kisvárda a Groupama Arénában

A címvédő és listavezető Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott otthon a Kisvárda csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.



A két csapatnak ez volt a nyolcadik egymás elleni mérkőzése az élvonalban, a Kisvárda első alkalommal szerzett pontot.


    

OTP Bank Liga, 18. forduló:


Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good 1-1 (0-1)


Groupama Aréna, zárt kapus, v.: Berke

    gólszerzők: Uzuni (60.), illetve Jelena (40.)

    sárga lap: Prenga (71.), Viana (92.)


    

Ferencvárosi TC:


Dibusz - Lovrencsics (Wingo, 63.), Blazic, Botka, Heister (Civic, 78.) - Haratin (Somália, 78.), Sigér - Nguen (Redzic, 86.), Uzuni, Zubkov (Isael, 63.) - Boli


    

Kisvárda Master Good:


Dombó - Camaj (Simovic, 62.), Melnyik, Cirkovic, Leoni (Prenga, 54.) - Zlicic (Sassá, 62.), Ötvös - Navrátil, Karabeljov, Bumba - Jelena (Viana, 62.)


    

Korán vezetést szerezhetett volna a címvédő Ferencváros, de Haratin büntetőjét - valamint ismétlését is - védte Dombó. Nagy nyomás alatt futballozott a folytatásban is a Kisvárda, mégis vezetéshez jutott, a 40. percben egy szöglet után Jelena szerezte meg a klub történetének első gólját a Groupama Arénában.

    

A második játékrészt még nagyobb lendülettel kezdte a hazai csapat, és Uzuni révén gyorsan egyenlített is. A Ferencváros innentől kezdve szinte végig riválisa térfelén futballozott, a Kisvárda egy-egy kontrával próbált csak veszélyeztetni. Ezt leszámítva foggal körömmel őrizte a döntetlent a vendég alakulat és végül ez sikerült is neki.


MTI

Close Menu