A Honvéd emberelőnyben sem bírt a Pakssal

A házigazda Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában, szerdán. A vendégek közel harminc percen keresztül emberhátrányban futballoztak.    

OTP Bank Liga, 19. forduló:


Budapest Honvéd FC-Paksi FC 1-1 (0-0)


Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.: Antal

    gólszerzők: Balogh N. (55.), illetve Ádám (49.)

    sárga lap: Kamber (75.), illetve Papp (62., 66.)

    piros lap: Papp (66.)


    

Budapest Honvéd:


Tujvel - Batik, Kamber, Bardea - Bocskay (Gale, 75.) - Lovric (Nagy D., a szünetben), Szendrei, Gazdag, Tamás K. (Zsótér, 75.) - Bőle (Traore, 67.), Balogh N.

 

    

Paks:


Hegedűs - Lorentz, Gévay, Tamás O., Szabó J. - Kulcsár D., Papp, Bognár I. (Bognár D., 64.), Bertus (Osváth, 79.) - Nagy R. (Hahn, 64., Lenzsér, 91.), Ádám (Sajbán, 64.)

 

    

A találkozó elején a kispestiek voltak aktívabbak, de csak kisebb lehetőségek adódtak előttük, a paksiak viszont a félidő közepén már helyzetekig is eljutottak, Tujvelnek több komolyabb védenivalója akadt.

    

Gyors gólváltással indult a második játékrész - Ádám közeli centerezésére Balogh egy beívelést követően fejessel válaszolt -, majd Papp gyűjtött be négy perc alatt két sárga lapot, így megfogyatkozott a vendégcsapat. A hátralévő időben halvány mezőnyfölényhez jutott a Honvéd, de helyzeteket nem tudott kidolgozni a jól záró paksiakkal szemben, így nem változott az eredmény.

    

A Honvédnak továbbra sem megy a szezonban pályaválasztóként, tizedik hazai fellépésén egy győzelem és négy vereség mellett ötödször játszott döntetlent.


MTI

Close Menu