Gera: bizakodva várjuk a tornát és a németek elleni nyitómeccset

Gera Zoltán szövetségi edző szerint a magyar U21-es labdarúgó válogatott bizakodva várja az Európa-bajnokságot és a németek elleni, szerdai nyitómeccset.



A tréner a keddi online sajtótájékoztatón leszögezte: két éve erre a tornára készülnek, most itt a lehetőség a bizonyításra. Jelezte, hogy a felkészülés során a koronavírus és sérülések miatt nyolc játékos esett ki. Az ő pótlásuk megtörtént, és biztos benne, a kiesők helyére lépők élni fognak az eséllyel, hiszen csak olyanokat hívtak meg, akik rendszeresen játszanak a magyar első osztályban.

    

Gera Zoltán hangsúlyozta, hogy nagyon erős csapat ellen kezdenek, tisztelik a németeket, de játékosai sikeréhesek, megvan bennük a kellő vagányság, és nem félnek a meccstől. Úgy vélte, sikerült teljesen kielemezni az ellenfelet, ezek alapján nagy lelkesedés és fegyelmezettség, valamint a taktika maximális betartása kell ahhoz, hogy sikert érhessenek el.

    

A magyarok szombaton a Bozsik Arénában találkoznak a románokkal, március 30-án pedig Székesfehérváron zárják a csoportkört a hollandokkal.


MTI

Close Menu