Idén futballozott a legérettebben Sallói Dániel

 Eddigi pályafutása során idén futballozott a legérettebben Sallói Dániel, az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City válogatott támadója.

 "A szezon elején még nem éreztem, hogy ilyen jól fog sikerülni az idény, büszke vagyok a teljesítményemre. Minden összejött, beindult a góllövés és jöttek a találatok egymás után. Benne voltam az All-Star csapatban, válogatott lehettem, jó érzés visszatekinteni erre az évre" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornán Sallói.

 

   Hozzátette, most, 25 évesen futballozott a legérettebben eddigi karrierje során.

 

   "A pályán a döntéshozatalban eljutottam oda, hogy érettebb vagyok, okosabban focizom. Kíváncsi leszek a következő évre, szeretnék tovább fejlődni" - mondta.

 

   A támadójátékos bevallotta, jó érzés látnia az egyéni elismeréseket, megtiszteltetés számára, hogy nagy nevek között emlegetik, és az is, hogy ősszel, karrierje során először pályára léphetett a nemzeti csapatban.

  

 

 "Ez egy bemutatkozó év volt számomra, remélem, mielőbb tudok alkalmazkodni és hozzájárulni a válogatott sikereihez" 


- közölte. 


Mint kifejtette, támadóként mindig a gólszerzés a célja, és fontos lenne, hogy ez nemzeti színekben is sikerüljön, de nem stresszeli, hogy mihamarabb betaláljon.

   

 A magyar válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzéseiről úgy vélekedett, valószínűleg a világ legjobb három válogatottja - Anglia, Olaszország és Németország - ellen játszanak majd, és bár szereztek már meglepetéseket a közelmúltban, tehát lehet keresnivalójuk, de nehéz egy ilyen csoportban sikereket elérni.


MTI

Close Menu