Chiellini idén már nem lép pályára

A Juventus kapitánya, Giorgio Chiellini súlyos sérülést szenvedett, amelyet csak műtéti úton lehet helyrehozni, így több hónapig nem számíthat rá Sarri.



A részletekre csak az operációt követően derül majd fény, de egy ilyen elülső keresztszalag szakadás a térdben minimum három, de akár hat hónapos kényszerpihenőt is előrevetíthet.

Ugyan egy sérülés sosem jöhet jókor, most viszont a Juventusnál rosszabbkor se nagyon következhetett be, hiszen holnap a bajnokság második fordulójában a Napoli együttesét fogadják hazai pályán, így a csapatnak gyorsan fel kell eszmélnie egyik legfontosabb láncszeme elvesztéséből, ami nem lesz egyszerű feladat.

Chiellininek korábban is voltak komolyabb sérülései, ám azok leginkább a vádli izomzatát érintették, ami a térdét illeti, ez az első súlyosabbnak mondható sérülése.

A csapatkapitány kiesése egyben azt is jelentheti, hogy a Juventus le fogja venni az átadólistáról Daniele Ruganit – aki a Roma együtteséhez került egyre közelebb – és Merih Demiralt. A Serie A-ban hétfőn este jár le az átigazolási időszak, így nagyon sietnie kell a torinói gárdának, hogy ha új belső védő után akarnak nézni.

forrás: football-italia.net
Close Menu