Chiellini idén már nem lép pályára

A Juventus kapitánya, Giorgio Chiellini súlyos sérülést szenvedett, amelyet csak műtéti úton lehet helyrehozni, így több hónapig nem számíthat rá Sarri.A részletekre csak az operációt követően derül majd fény, de egy ilyen elülső keresztszalag szakadás a térdben minimum három, de akár hat hónapos kényszerpihenőt is előrevetíthet.

Ugyan egy sérülés sosem jöhet jókor, most viszont a Juventusnál rosszabbkor se nagyon következhetett be, hiszen holnap a bajnokság második fordulójában a Napoli együttesét fogadják hazai pályán, így a csapatnak gyorsan fel kell eszmélnie egyik legfontosabb láncszeme elvesztéséből, ami nem lesz egyszerű feladat.

Chiellininek korábban is voltak komolyabb sérülései, ám azok leginkább a vádli izomzatát érintették, ami a térdét illeti, ez az első súlyosabbnak mondható sérülése.

A csapatkapitány kiesése egyben azt is jelentheti, hogy a Juventus le fogja venni az átadólistáról Daniele Ruganit – aki a Roma együtteséhez került egyre közelebb – és Merih Demiralt. A Serie A-ban hétfőn este jár le az átigazolási időszak, így nagyon sietnie kell a torinói gárdának, hogy ha új belső védő után akarnak nézni.

forrás: football-italia.net
Close Menu