Cristiano Ronaldo irtó kínos reklámban táncikál

Ez lehet a reklámok Despacito-ja? Az biztos, hogy nem ez a focista legmenőbb alakítása.


A világ egyik legdrágább focistája a pályán nem, az életben viszont elég gyakran kerül bajba ballépései miatt. A Juventus csillaga csak pár hete könnyebbülhetett meg, amikor kiderült, hogy nem emelnek vádat ellene nemi erőszak ügyében, mivel nincs elegendő bizonyíték az ügyben.

Egy 34 éves nő, Kathryn Mayorga korábban azt állította, hogy a portugál focista 2009-ben, egy Las Vegas-i hotelben megerőszakolta őt.

Mayorga 9 éve, az eset után feljelentést tett, de a támadót nem nevezte meg. Később ügyvédet fogadott és peren kívül megegyezett a focistával, aki 375 ezer dollárt fizetett neki a hallgatásáért.

Ez a botrány tehát elült, ám máris itt az újabb, de ezúttal szerencsére nem ilyen komoly az ügy, viszont Ronaldónak alighanem elég kínos lehet. A szingapúri székhelyű, e-kereskedelmi applikáció, a Shopee kijött új reklámfilmjével, amelynek a focista a főszereplője, ő ugyanis a cég reklámarca.

A reklám futótűzként járta be az összes létező közösségi oldalt, és a legenyhébb kifejezéssel élve is éles kritikákat kapott, bár a legtöbb kommentelő a "nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek" kifejezéssel írta le a lelkiállapotát, miután végignézte.

Tény, hogy a valószínűleg rendkívül viccesnek és kreatívnak elképzelt alkotástól minden épeszű ember lefagy pár pillanatra, mielőtt egyáltalán eldönthetné, hogyan reagáljon.

A kommentelők sok mindent kifogásoltak a reklámfilmben, de a legtöbb kritikát természetesen maga Ronaldo kapta - először is a színészi játékáért, másodszor pedig azért, hogy milliárdosként miért van szüksége ilyesmikre.


Idézet néhány hozzászólásból:


  • "Hát...az Oscar-díj valószínűleg nyugodtan fog aludni Ronaldótól a követező évtizedekben."
  • "A pasi 500 millió fontot ér, és MÉGIS bevállalta ezt a reklámot?"
  • "Hivatalos. Ronaldo abszolúte bármit, de BÁRMIT képes megtenni a pénzért."
  • "Én ezen a reklámon egyszerűen csak sírok és sírok."
  • "Schwarzenegger a századik részben...az megvan?"




forrás: szeretlekmagyarorszag.hu
Close Menu