Modric kitart a Real Madrid mellett

Honfitársa döntéséről most Zvonimir Boban beszélt.A Milan horvát sportvezetője a Sky Sport Italiának adott nyilatkozatában fejtette ki, hogy Luka Modric végül miért maradt a Real Madridnál.

Az köztudott, hogy a horvát Aranylabdás rajong az olasz bajnokságért és a Rossoneriért is, illetve kipróbálná magát a Serie A-ban, mégsem hagyta el a nyáron a blancókat.

Pedig az AC Milan tárt karokkal várta volna a világbajnoki ezüstérmest, ahogy az Interrel is szóba hozták a horvát karmestert.

- Modric nagy Milan-rajongó, gyerekkora óta szereti a piros-feketéket.

Ez pedig elég jó kiindulási alapnak tűnt, ahhoz, hogy megszerezhessük őt.

Konkrét tárgyalások azonban nem voltak vele az átigazolásáról, ugyanis ő nem akarta elhagyni a Real-t, nem akart távozni egy ilyen kudarcosnak nevezhető idény után a spanyol fővárosból, ami persze érthető, de nem örültünk neki.

De Bobanéknak nem nagyon kell szomorkodniuk, hiszen a horvát Rebic az Eintracht Frankfurttól a milánóiaknál kötött ki.- Nagyon sokoldalú focista, több szerepben is kitűnően megállja a helyét.

Igazán technikás játékos, az elmúlt években ebben a tekintetben fejlődött a legtöbbet.

Egy igen erős átigazolási időszakon vagyunk túl, de ez már nem meglepő a modern foci világában.

Nos, hogy mire lesz képes a Rossoneri a jelenleg futó idényben, az nagy kérdés, ugyanis a milánóiak nem kezdték túl jól az olasz pontvadászatot, hiszen egy győzelemmel és egy vereséggel 2 forduló után csak a 9. helyen állnak.

Forrás: Goal.com
Close Menu