Ezt nevezzük BL meccsnek: Nagy pofonba szaladt bele a Tottenham

Hat meccset rendeztek meg késő este a Bajnokok Ligája második játéknapján, köztük a Tottenham - Bayern München rangadót.

A felek rendesen belehúztak az első félidőben, ugyanis már a 12. percben Son lőtte ki a jobb alsót, amelyre a 15. percben Kimmich egy 20 méteres pazar lövéssel válaszolt, sőt, a 45. minutumban Lewandowski 16 méterről leadott lapos löketét követően már a bajorok vezettek.

A második játékrész elején is a Bayern vitézkedett: először az 53. percben Gnabry lőtte ki a bal alsó sarkot, majd két perccel később a bal kapufát is érintve talált be Gnabry.

A 61. minutumban büntetőt kapott a Spurs, amelyet Kane a kapu bal sarkába vágott.

A három pont sorsa 83. percben dőlt el, amikor egy gyors kontra végén Gnabry lépett ki és lőtt laposan a bal alsóba. Mesterhármas!

De ezután sem volt vége, hiszen a hajrában Lewandowski és Gnabry is betalált újra, amellyel már négy gólnál tartott a német támadó!

A végeredmény 7-2 lett a Bayern München javára, amelyet követően Niko Kovac együttese magabiztosan vezeti a B-csoportot, a Spurs pedig csak a 3. helyen.



BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
B-CSOPORT
Tottenham–Bayern München 2–7 (Szon Hung Min 12., H. Kane 61. – 11-esből, ill. Kimmich 15., Lewandowski 45., 87., Gnabry 53., 55., 83., 88.)


Forrás: Goal.com
Close Menu