Már téma a Fradi-Újpest a zöld-fehéreknél

Október 19-én, szombaton kerül megrendezésre a 2019/2020-as idény első Ferencváros-Újpest derbije. A találkozóval kapcsolatos várakozásairól Szerhij Rebrov másodedzője beszélt.


Nagyon fontos lesz, hogy ki milyen állapotban tér vissza hozzánk a válogatottakból: lesznek, akikkel mentálisan kell foglalkozni majd, illetve lesznek olyanok is, akik nem játszottak, ezért néhány edzés hiányzik majd a lábaikból 

– kezdte Máté Csaba a fradi.hu-nak.

Egy válogatott hét után sosem egyszerű visszazökkenni a labdarúgóknak a klubcsapatukba, ez nem csak nálunk van így, általában jellemző, éppen ezért örülök, hogy Eldar Civic kivételével a jövő hét elején mindenki visszatér hozzánk, így megfelelő idő áll majd rendelkezésünkre közösen készülni az Újpest elleni derbire.

A szakember hozzátette,

az Újpest felemás szezonrajtja ezúttal sem befolyásol semmit, hiszen a derbi extra motivációt jelent mindkét félnek.

Aki már játszott ilyen mérkőzésen, az pontosan tudja, hogy egy derbi többről szól, mint a bajnoki pontok, tudjuk, mit jelent mindez a klubnak és a szurkolóknak.  Bár több mint egy hét van még a meccsig, természetesen már téma közöttünk a Fradi–Újpest.

Ez egy igazi presztízsmeccs, ennek megfelelően készülünk rá. Az volna a legjobb, ha több hasonló mérkőzés lenne a bajnokságban, hiszen erre tényleg nem kell külön motiválni senkit sem.

csakafoci

Close Menu