Mindenki azt hiszi ő Messi

Riza Peresztesz amerre jár mindenhol az FC Barcelona ötszörös aranylabdásának adja ki magát és ez számára meglehetősen gyümölcsöző.


Riza Peresztesznek még az édesapja kezdte el mondani, hogy mennyire hasonlít Lionel Messire, ezért még egy Barcelona mezt is vett neki. Ha lúd akkor legyen kövér, Riza ugyanolyan hajat és szakállt vágatott magának és így már tényleg az argentin klasszis hasonmása lett. Olyannyira, hogy 2017-ben Hamedanban még a forgalmat is megbénította mert mindenki vele akart fényképet készíteni, pedig csak kiment az utcára dekázni.


Riza azóta többször szerepelt már a televízióban és különböző reklámokban is feltűnt. Most 23 nő azzal vádolja az iráni férfit, hogy Messinek adta ki magát, hogy ágyba csalogassa őket. Riza Peresztesz az Instagram-oldalán cáfolja a híreszteléseket, szerinte csak szimpla lejáratásról van szó:

„Ne játszanak az emberek hírnevével és hitelességével.Mindannyi tudjuk, hogy ha ez valóban megtörtént volna, akkor már vádat emeltek volna ellenem. Ez valóságos nemzetközi katasztrófa lenne, és most börtönben lennék” 

– mondta a Messi-hasonmás iráni férfi.

10/10
Close Menu