Az U21-es csapat is felavatja a Puskás Arénát

Gera Zoltán november 15-i búcsúmérkőzése után szövetségi edzőként tér vissza a nemzeti stadionba, ahol az U21-es válogatott kispadján találkozik Ausztria csapatával. Hamarosan kedvezményes áron vásárolhatóak meg a belépők.Mint ismeretes, néhány nap leforgása alatt gazdára találtak a Magyarország–Uruguay találkozó belépőjegyei. Három nappal a Puskás Aréna nyitómeccse után az U21-es csapat Ausztriát fogadja felkészülési mérkőzésen az új nemzeti stadionban, amely a 2020-as Európa-bajnokság egyik helyszíne is lesz.

A 2021-es, magyar-szlovén közös rendezésű U21-es kontinenstornára készülő együttes november 14-én Észak-Írországban lép pályára felkészülési mérkőzésen, majd 18-án, 19 órakor a Puskás Arénát is „felavatja”, így a szurkolóknak rövid időn belül újabb alkalmuk nyílik belülről megcsodálni a stadiont, és azok is megnézhetik a főváros új ékességét, akik esetleg lemaradtak a nyitómérkőzésről. A felkészülési mérkőzést az M4 Sport is élőben közvetíti.

Gera Zoltán az mlsz.hu-nak elmondta, hatalmas dolog a játékosok számára, hogy a nemzeti stadionban játszhatnak.

– A saját bőrükön próbálhatják ki, hová juthatnak el néhány év múlva, ha elérnek a felnőtt válogatottig. Ehhez persze sokat kell még fejlődni, és a mostani meccs ehhez hatalmas motivációt jelent – fogalmazott a szövetségi edző.

A kedvezményes árú jegyek értékesítése jövő héten indul. 600, 900, 1 200 és 1 500 forintért válthatóak majd meg. A jegyek értékesítéséről és a mérkőzésre megnyitott szektorokról jövő héten adunk részletes tájékoztatást.

A 2021 júniusában sorra kerülő korosztályos Eb-t hat helyszínen rendezik, 12 csapat részvételével, a tervek szerint Székesfehérvárott, Szombathelyen és Budapesten, illetve Celjében, Ljubljanában és Mariborban. A magyar és a szlovén válogatott rendezőként automatikusan ott lesz a tornán, korosztályos válogatottunk tehát nem vesz részt a jövő ősszel induló Eb-selejtező sorozatban, az Európa-bajnokságig kizárólag felkészülési mérkőzéseken lép pályára.


Forrás: Mlsz.hu
Close Menu