Ibrahimovic elköszönt: "Most menjetek és nézzetek inkább baseballt"

Elköszönt a szurkolóktól a svéd világsztár.
Zlatan Ibrahimovic magyar idő szerint a maga sajátos stílusában szerda éjszaka hivatalosan is elköszönt a Los Angeles Galaxy szurkolóitól.A svéd klasszis szerződése decemberben jár le az amerikai együttesnél, és ezt követően szabadon igazolhatóvá válik.

Ibrahimovic két év alatt összesen 56 mérkőzésen lépett pályára az LA Galaxy mezében, és ezeken a találkozókon 52 alkalommal volt eredményes.

- Jöttem, láttam, győztem. Köszönöm az LA Galaxynek, hogy ismét úgy érezhettem, hogy élek. A szurkolóknak üzenem: Zlatant akartátok, megkaptátok. Nagyon szívesen! A történet folytatódik... Most menjetek és nézzetek inkább baseballt - fogalmazott a Twitteren rendkívül szerényen a 38 éves támadó.

A pályafutása során korábban az Ajaxot, a Juventust, az Intert, a Barcelonát, a Milant, a Manchester Unitedet és a  Paris-Saint Germaint erősítő világsztár nem utalt arra, hogy hol folytatja a pályafutását, de több Serie A-ban szereplő csapattal, többek között a Bolognával és az AC Milannal is szóba hozták az elmúlt hetekben.


Forrás: Goal.com

Close Menu