Nem bírt egymással a Ferencváros és a CSZKA Moszkva

Csütörtökön késő este a Ferencváros a CSZKA Moszkvát fogadta az Európa Liga 4. fordulójában.



A Fradi a kezdés előtt a 3. helyen állt, és egy mai sikerrel komolyan megnövelhette volna esélyeit a továbbjutást illetően.

Az első komoly lehetőség azonban az oroszok előtt adódott, amikor a 9. percben Chalov bólintását bravúrosan szedte ki a bal alsó elől Dibusz.

Habár vártuk volna a magyar együttes válaszát, az első félidőben nem tudott komolyabban veszélyeztetni a Fradi, amelyet jól mutat, hogy a hazaiak el sem találták az orosz kaput.

A második játékrészben is a vendégek voltak veszélyesek, ugyanis az 50. percben Chalov lépett ki a védők közt, azonban a kimozduló Dibusz mellett ziccerben a jobb kapufa mellé emelt.

A 62. percben viszont a Fradi is betalálhatott volna: egy kapu előtti tűzijátékot követőn Blazic 5 méterről belerúgta a labdát Akinfejevbe.

A mérkőzésen azonban nem született találat, a végeredmény 0-0 lett, amelyet követően a Frad a 3., a CSZKA pedig a 4. helyen áll a H-jelű kvartettben.

A csoport másik meccsén az Espanyol hazai pályán kiütötte a Ludogorecet, ugyanis a spanyolok 6-0-ra nyertek, igaz, a 35. perctől kettős emberhátrányban fociztak a bolgárok.


EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ
H-CSOPORT

Ferencváros–CSZKA Moszkva (orosz) 0–0
Budapest, Groupama Aréna, 18 153 néző. Vezette: Sztavrev (északmacedón)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Botka, Blazic, Civic – Ihnatenko, Haratin, Skvarka (Varga R., 84.) – Zubkov, Nguen (Frimpong, 90.) – Boli (Isael, 81.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov

CSZKA Moszkva: Akinfejev – Karpov, Gyivejev, Magnússon (Nababkin, 81.) – Mário Fernandes, Vlasic, Ahmetov (Bistrovic, 58.), Obljakov, Bijol (Kucsajev, 63.) – Csalov, A. Sigurdsson. Vezetőedző: Viktar Hancsarenka
Kiállítva: Nababkin (92.)


Forrás: Goal.com
Close Menu