A királyiak immár 20 mérkőzés óta veretlenek



A Real Madrid magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott a spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjében a másodosztályban a feljutásért küzdő Zaragoza otthonában.Október óta veretlen a csapat, január közepén behúzta a spanyol szuperkupát az Atlético Madriddal szemben, így érthető, hogy a királyiak francia vezetőedzője, Zinedine Zidane elégedett a látottakkal, de figyelmeztet is, hogy még sok van hátra az idényből.

"Jobban teljesítünk, mint korábban, de még sok van hátra a szezon végéig. Sok pozitív dolgot láthattam a csapattól, de még semmit sem nyerünk meg" - nyilatkozta a Zaragoza ellen aratott győzelem után Zidane, megfeledkezve a szuperkupáról.

A Real Madrid sikeredzője látja a fejlődést csapatánál, és fontosnak tartja, hogy sok gól sikerült szerezni.

"Egy nagyon jó meccset játszottunk az elejétől a végéig, támadásban és védekezésben egyaránt. Egy csapat ellen, amely szintén nagyon jól játszott. A gól mindenre válasz. Boldog vagyok, mert képesek voltunk érintetlenül hagyni a hálónkat, mindeközben négyet is sikerült szereznünk. Sokat kritizálnak minket, hogy nem lövünk gólokat, meg hogy valami hiányzik, hát most jól termeltünk. Szombaton viszont egy komplikált mérkőzés áll előttünk (Atlético Madrid), akkor is a legjobb arcunkat kell mutatni" - értékelte a mérkőzést és csapatát a francia mester.

A madridi csapat valóban elkapta a fonalat. Legutóbb október 19-én, a Mallorca otthonában kapott ki 1-0-ra, azóta húsz veretlenül megvívott mérkőzést tudhat magáénak.

"Jól teljesítünk, és az a célunk, hogy ezt így folytassuk a továbbiakban is. Minden egyes mérkőzés egy vizsgával ér fel a számunkra. Sok nagyon jó csapat van, ezért is örülhetünk ennek, hogy ilyen jól teljesítünk, de a szezon vége messze még."


Forrás: M4Sport.hu 
Close Menu