A Libertadores Kupa-finálét eldöntő csatárt akarja a Chelsea

Gabriel Barbosa sikeres 2019-et tudhat maga mögött: brazil bajnok lett, és Libertadores Kupa-győztes duplájának köszönhetően a Flamengóval. A 2020-as év viszont bizonyosság nélkül indul számára, hiszen kölcsönszerződése december utolsó napján lejárt a riói csapatnál.



Gabigolt visszarendelte az olasz Internazionale, hogy megbeszéljék vele a jövőjét. Bár a Flamengóban kiemelkedő teljesítményt nyújtott 59 mérkőzésen 43 gól sejthetően nem sok lehetőséget kapna a milánói csapatnál, amelyben az argentin Lautaro Martínez és a belga Romelu Lukaku ontja a gólokat.

Az Inter 2016-ban vásárolta meg 29,5 millió euróért a brazil Santostól a tehetséges támadót, azóta szinte folyamatosan kölcsönadja. Először a portugál Benficához, majd nevelő egyesületéhez is visszatért, legutóbb a Flamengónál töltött el közel egy évet.

Érdeklődőkben nincs hiány, így nem kell aggódnia, hogy játéklehetőség nélkül marad. Angliából először a West Ham United jelentkezett be érte, a The Sun szombaton arról írt, hogy a csatárgondokkal küzdő, szintén londoni Chelsea is bejelentkezett érte.

Frank Lampard támadószekciójában gyakorlatilag a fiatal Tammy Abraham az egyetlen, akire számíthat. A 22 éves csatár 20 meccsen 12 gólt szerzett a Chelsea mezében, utána viszont hatalmas a szakadék, a brazil szélső Willian jegyez négy találatot.

A Chelsea-legendának égetően nagy szüksége lenne egy gólérzékeny csatárra, ezt a szerepet a 23 éves Gabriel Barbosának szánná. Azt még nem lehet tudni, hogy az Inter hajlandó lenne-e eladni a brazilt,vagy újra a kölcsön mellett döntene. Sejthetően Lampardnak bármelyik opció megfelelne.

m4sport.hu
Close Menu