Bruno Fernandes lehet a kulcs a Valencia és a Barcelona közötti csatárkérdésre



A spanyol lapok szerint a Barcelona labdarúgócsapata egy huszárvágással, a Sportingot bevonva, kölcsönüzletek folytán oldaná meg csatárproblémáját.

A katalán klub hetek óta lázasan keresi a megoldást a térdműtéte miatt négy hónapot kihagyó Luis Suárez pótlására. Korábban többek között Timor Wernert és Federico Bernardescit is lehetséges érkezőként emlegették, ám az utóbbi napokban a Valencia támadója, Rodrigo Moreno került a Barca célkeresztjébe.

A két csapat hétfőn tárgyalt a csatárról, és bár nem született megállapodás, a gránátvörös-kékek nem tettek le a megszerzéséről, még ha átmenetileg csak kölcsönbe érkezne is a 28 éves játékos.

Kedden a valenciai Super Deporte című lap arról írt, a Barcelona nyárig kölcsönvenné (majd ha minden jól megy, megvásárolná) a Sportingtól az MU által hónapok óta hajszolt Bruno Fernandest, viszont Rodrigóért cserébe rögtön továbbpasszolnák (ugyancsak kölcsönbe) a Valenciának.

A lap már azt is tudni véli, hogy a Barca öt és fél éves, 2025 nyaráig tartó szerződést kínál a gólerős portugál középpályásnak, akit tavasszal tárt karokkal fogadnának a Mestallában.

Mindeközben a Valencia is csatárt keres, sőt a hírek szerint Paco Alcácer személyében már meg is találta a megfelelő embert. A 26 esztendős spanyol ismerősen mozogna a csapatnál, hiszen korábban hat évig erősítette a Valenciát, 124 meccsen 43 gólt szerzett a csapatban, mielőtt a Barcelonához, majd Dortmundba szerződött.


Forrás:M4Sport.hu
Close Menu